Årets familjejulkort


I år höll vi på att rationalisera bort julkorten helt och hållet eftersom vi hade så infernaliskt mycket att göra och fick sova så otroligt lite veckorna innan jul. Men sen blev det julkort i allafall, av enklaste snitt. Alla julkort har dock inte kommit sig iväg ännu så det kan fortfarande dyka upp nåt kort hos vissa av er... Skärpning inför nästa år, Carolina!

Tack för alla fina julkort som hade hittat hem till oss medan vi varit borta på "jullov" i Norrland! Det är jätteskönt att vara hemma igen, men det är lika kallt och nästan lika mycket snö i Stockholm faktiskt! Alexander har åkt på magsjuka så vi går och nojar oss för vem som åker dit härnäst... huga!! Förkylda har vi varit hela julen men magsjukan trodde vi att vi hade klarat oss undan!

Material:
Papperallas kortbas och kuvert, mixade röda och vita. Billigt och bra från Skapa Hobby. Foton framkallar vi alltid på Crimson som vi bor "granne" med. Fotat hemma i sovrummet men frilagt och bara en vit bakgrund, istället för våra garderober och vad det nu var som kom med på bilden. Isabella var inte på fotohumör alls så det krävdes väldigt många bilder för att få till det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0