Julegris


Jag har sytt en julgris och när den skulle fotas fastnade en annan sötnos på bild. Tills nästa år ska jag sy fler grisar! Men till nästa år ska jag också komma ihåg att börja med julpysslet redan i oktober!! Ja, jag tror faktiskt att jag ska börja julpyssla i oktober och sen vara ledig hela december för det är så kul med jul och att pyssla, baka och pynta tillsammans med barnen!

Mönster:
Omarbetat mönster av "Grisen Didi" som finns i nån mönsterbok på biblioteket. Dåligt av mig att inte veta vem författaren är...
Material: Tunt bomullstyg. För tunt, grisens ben har en tendens att vika sig utåt så att det ser ut som om han simmar... Stoppad med fyllnadsvadd och broderade ögon och tryne. Rött sidenband.
Inspiration: Bloggen Fyra årstider

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Jättesöt gris! (och minst lika söt Isabella där bakom ;)Det där låter som mig, så fort jag har fast arbete så vill jag ha ledigt en vecka i september så jag kan sylta och safta och en vecka i december för att pyssla inför jul!

2009-12-16 @ 16:08:18
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com
Postat av: Mariana

Vilka sötnosar! Vill önska dig ett riktigt gott nytt år!!

2010-01-01 @ 11:33:28
URL: http://pilloplock.blogspot.com
Postat av: Johanna

Åh, så fin!!! En sån vill jag göra till nästa år!Förresten så är det en stor scrap-mässa plus träff i Karlstad i mars. Lust att åka? :)

2010-01-09 @ 22:14:50
URL: http://Miss-spring.blogspot.com
Postat av: ele

vilken jättesöt gris och sött barn med för den delen :)

2010-02-19 @ 21:22:43
URL: http://eleonor.blog.valborg.net/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0